Citroenvlinder-dtp.nl voor opmaak en vormgeving van uw huisstijl; visitekaartjes, folders, websites, magazines

Huisstijl en logo

Een mooie brochure, een bijpassende website en visitekaartje zorgen voor een samenhangend geheel waardoor uw bedrijf een professionele uitstraling heeft.

Bij het ontwikkelen van een huisstijl gaat het om uw smaak, de branche waarin u werkzaam bent en de doelgroep die u wilt bereiken. Het gaat om het zodanig bij elkaar brengen van tekst en beeld dat het aanspreekt en prikkelt waardoor er veel reacties komen.

Voor iedere branche is een andere benadering nodig om de juiste reacties te krijgen. Vaak is een stukje onderzoek nodig om de perfecte toon te ontdekken.

Gevoel voor sfeer en kleur, en inlevingsvermogen is nodig om uw drukwerk net die bijzondere uitstraling te geven die u zoekt om u te onderscheiden van de rest.

Door mijn jarenlange ervaring beschik ik onder andere over veel kennis van grafische technieken en inzicht in typografie welke nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen.

Het werk is pas klaar als u helemaal tevreden bent.

 

Het logo kan ik in diverse formaten aanleveren zodat u het ook op uw briefpapier en website kunt gebruiken.

 

 

Drukwerk uit handen en aantrekkelijke korting

Vanwege mijn contacten met drukkerijen kan ik tevens uw drukwerk verzorgen voor scherpe prijzen.

Ik zorg voor het aanleveren van de bestanden aan de drukkerij op een zodanige manier dat deze voldoen aan de hoge eisen die de grafische sector hieraan stelt.

Huisstijl StudioKleur.nl: logo ontwerp, folders, visitekaartje, website (www.studiokleur.nl)