Citroenvlinder-dtp.nl voor de vormgeving van uw unieke website, e-book, interactieve PDF's

Voor wie is uw website?

Bij het maken van een site gaat het als eerste om de doelgroep die u wilt bereiken en het type dienstverlening of het soort product dat u vervaardigt. Dit alles moet in overeenstemming zijn met de stijl van de site.

 

Ervaren

Ik heb jarenlange ervaring in opmaak en vormgeving van diverse grafische uitingen voor zeer uiteenlopende organisaties en bedrijven.

 

Kwaliteit en eigen stijl m.b.v. Freeway

Voor het bouwen van websites werk ik met Freeway vanwege de kwaliteit, het onderscheidende aspect en het gebruiksgemak.

De meeste websites zijn gemaakt in WordPress. Dit is een massaproduct dat zeer beperkte mogelijkheden heeft waardoor de vormgeving vaak vlak is en de site ‘saai’ oogt. Belangrijk is dat uw site aandacht trekt en onderscheidend is door een eigen stijl en een unieke vormgeving. Met het grafische programma Freeway zijn er veel mogelijkheden om dit te realiseren.

 

Makkelijk in onderhoud, en altijd up-to-date

De door mij professioneel vormgegeven websites hebben een eigen CMS (Content Management Systeem) zodat U zelf tekst en foto’s op afgesproken plaatsen kunt wijzigen of een nieuwsbericht online zetten. Het voordeel hiervan is dat kennis van HTML niet nodig is.

Het is altijd mogelijk pagina’s toe te voegen of aan te passen.

Bovendien gaan de sites met hun tijd mee want ze worden nagenoeg elke maand geupdated. (volgens afspraak).

Ook is de site te koppelen aan andere sites of plaatselijke portalen, zodat de nieuwswaarde van de site sterk toeneemt.

 

Uw site goed vindbaar in Google

Ik heb de techniek zo gemaakt dat uw site goed gevonden wordt door google met zogenaamde "Google friendly url's. Dit wil zeggen dat de adresregel goed verwerkt kan worden door Google. Ook de structuur van de pagina kan zo ingericht worden zodat Google hem goed kan begrijpen. De site heeft een Sitemap (soort plattegrondje) dat ik voor u aanmeld bij Google zodat uw site nog beter gevonden wordt.

Als u uw site aanmeldt bij Google Analytics kunt u zien welke pagina’s het beste bezocht worden en naar aanleiding hiervan waar nodig aanpassingen doen.

 

Landingspagina’s

Met extra landingpagina’s is de website nog beter vindbaar in google. Mensen zoeken vaak via speciale woorden meer informatie over een product of dienst. Het is de kunst om mensen die zoeken via verschillende kanalen toch weer bij uw website uit te laten komen.

 

Hosting

Het is mogelijk dat ik uw site host en zo nodig een domeinnaam aanvraag. Dit kan ik allemaal voor u regelen zodat u hier geen omkijken naar hebt.

Het is een betrouwbare provider waardoor storingen minder vaak zullen voorkomen.

 

Werkwijze

Citroenvlinder DTP&Vormgeving werkt meestal op de volgende wijze:

• In een vrijblijvend gesprek inventariseer ik uw wensen en leg ik aan de hand daarvan de verschillende mogelijkheden uit.

• Op basis van ons eerste gesprek maak ik een duidelijke en heldere offerte

• Als u akkoord bent met de offerte, bespreken we de details voor de site in een tweede gesprek.

• Ik maak een ontwerp op basis van de gesprekken. Als het ontwerp klaar is krijgt u een link zodat u online het werkende ontwerp kunt beoordelen.

• Ik regel een domeinnaam en e-mail adressen als dat nodig is.

• We bespreken het ontwerp. Eventuele aanpassingen voer ik uit.

• Na akkoord van het ontwerp stuur ik de inlog-gegevens voor het CMS.

• U kunt de nieuwe site gaan vullen en als dat nodig is help ik daarbij.

• Als de site voldoende gevuld is koppel ik deze aan de domeinnaam en gaat hij live.